На Полтавщині браконьєра спіймали за улов на мільйони гривень. Фото t.me/deionline

На Полтавщині браконьєра спіймали за улов на мільйони гривень. Фото

Катерина Бєлоусова

Матеріали справи передали до правоохоронних органів для відкриття кримінального провадження

У Полтавській області в місті Горішні Плавні виявили браконьєра, який наловив риби та раків на суму понад 4 мільйони гривень на Кам’янському водосховищі.

Місцевий рибалка використовував металевий човен з двигуном, мисинові сітки та раколовки, повідомляє Держекоінспекція у Telegram.

Порушення виявили екоінспектори Центрального округу в ході здійснення заходів контролю спільно з працівниками сектору поліційної діяльності на воді Кременчуцького району. 

t.me/deionline t.me/deionline t.me/deionline

На браконьєра склали протокол про адмінправопорушення, адже він грубо порушив пункт 3.15 “Правил любительського та спортивного рибальства”. 

“Матеріали справи направлені до правоохоронних органів для відкриття кримінального провадження”, – зазначили в матеріалі.

Нагадаємо, у Кіровоградській області спіймали двох браконьєрів, які місиновими сітками наловили риби на понад 2 мільйони гривень у забороненій зоні Кременчуцької ГЕС.

Як повідомляла ЕкоПолітика раніше, у Вінницькій, Полтавській, Дніпропетровській, Миколаївській та Чернігівській областях топ-браконьєри у липні за тиждень завдали збитків на загальну суму понад 1,3 мільйона гривень.

Читайте також
На Сумщині браконьєри жорстоко вбили 8 косуль
На Сумщині браконьєри жорстоко вбили 8 косуль

Полювання в умовах воєнного стану заборонено

На Житомирщині браконьєри жорстоко вбили вагітну лосиху
На Житомирщині браконьєри жорстоко вбили вагітну лосиху

Поліцейських розслідують факт незаконного полювання