Бурова компанія зі США оголосила амбітну ціль з декарбонізації до 2030 року shutterstock

Бурова компанія зі США оголосила амбітну ціль з декарбонізації до 2030 року

Катерина Бєлоусова

Компанії співпрацює з ключовими постачальниками, щоб скоротити “викиди вгору” за ходом закупівлі

Компанія Dril-Quip з Х’юстона, США, яка виробляє бурове та виробниче обладнання планує до 2030 року скоротити свої викиди Scope 1 і Scope 2 більш ніж на 50%.

В Dril-Quip заявили, що вони віддані справі захисту довкілля не тільки в усій організації, але й у ширшій енергетичній галузі, повідомляє Offshore Energy.

Декарбонізація Dril-Quip включає перехід на відновлювані джерела електроенергії на певних виробничих майданчиках, збільшення потужностей, інвестиції в інфраструктуру для зменшення викидів, скорочення парку транспортних засобів та оцінку можливостей електрифікації.

Вважається, що понад 75% викидів компанії Scope 3 пов’язані з обладнанням, продуктами та послугами, придбаними Dril-Quip, та використанням обладнання, орендованого клієнтами. Для їх зниження в усьому ланцюжку створення вартості ведеться робота з постачальниками та клієнтами, щоб знайти шляхи подальшої декарбонізації та допомогти їм встановити свої цілі у відповідності до шляху глобального потепління на 1,5°C.

Також в компанії зазначили, що йде співпраця з ключовими постачальниками, щоб скоротити “викиди вгору” за ходом закупівлі, щоб зменшити вуглецевий слід і виконати довгострокові цілі щодо викидів парникових газів.

Також вони співпрацюють з клієнтами для розробки інженерних рішень для зменшення викидів під час монтажу та встановлення продукту, узгоджуючи свої рішення з їхніми довгостроковими цілями з декарбонізації.

"Ми пишаємося тим, що робимо ці додаткові кроки на нашому шляху ESG, зокрема встановлюємо цілі з декарбонізації, щоб узгодити шлях глобального потепління на 1,5°C", – сказав Джефф Берд, генеральний директор Dril-Quip.

Він також додав, що компанія інвестує в технології та послуги, які знижують викиди вуглецю та впливу на навколишнє середовище завдяки внутрішнім дослідженням і розробкам, а також співпраці.

"Про це свідчать наші інноваційні продукти серії “e”, які допомагають нашим клієнтам зменшити викиди вуглецю, а також наша нещодавно оголошена співпраця з Aker Solutions для забезпечення оптимального рішення для уловлювання, використання та зберігання вуглецю для клієнтів", – зазначив Берд.

Нагадаємо, США посилює глибоку декарбонізацію економіки проєктами на $3,5 млрд.

Як повідомляла ЕкоПолітика раніше, країни G7 визначили терміни декарбонізації енергетики.

Читайте також
В Україні з'явиться Національна платформа декарбонізації
В Україні з'явиться Національна платформа декарбонізації

Масштабний запуск сервісів платформи заплановано на перше півріччя 2024 року

Міжнародна портова компанія почала розробляти план декарбонізації
Міжнародна портова компанія почала розробляти план декарбонізації

Три термінали компанії вже сертифіковані як вуглецево-нейтральні

Ferrexpo хоче вдвічі зменшити викиди вуглецю
Ferrexpo хоче вдвічі зменшити викиди вуглецю

Компанії вже вдалося знизити викиди на 31%

В ЄС хочуть декарбонізувати морський транспорт
В ЄС хочуть декарбонізувати морський транспорт

Угоду мають офіційно ухвалити міністри блоку