У Вінниці відкриють нову фабрику з переробки паперу facebook.com/SAMorgunov

У Вінниці відкриють нову фабрику з переробки паперу

Катерина Бєлоусова

Вінниця продовжує перехід на “зелену” економіку

У Вінниці зʼявиться нове підприємство целюлозно-паперової промисловості, де макулатури перероблятимуть на паперову масу, з якої роблять картонну тару.

Інвестори вже розпочали процес оформлення документів для реалізації проєкту, повідомляє міський голова Сергій Моргунов у Facebook.

Він розповів, що нове підприємство відкриють у промисловій зоні на вулиці Енергетичній. Його площа сягатиме 11,5 тисяч м2.

“Коли кілька років тому ми будували нову дорогу на вулиці Гонти та Енергетичній, розуміли, що це дасть поштовх діловій активності. Сьогодні бачимо результати. Це нові підприємства та робочі місця”, – розповів Моргунов.

Він також наголосив, що Вінниця залишається інвестиційно привабливим містом та продовжує перехід на “зелену” економіку. 

“Крок за кроком разом з бізнесом ми створюємо основу для відновлення країни і розвитку громади після нашої перемоги”, – додав мер.

Нагадаємо, Вінницька міська територіальна громада першою в Україні проголосила “Зелений” курс у межах Європейського “зеленого” курсу. Відповідну декларацію підписали 28 січня 2022 року.

Як повідомляла ЕкоПолітика раніше, у Львові презентували концепцію муніципального індустріального парку "Сигнівка", який покликаний перетворити занедбану промзону на центр логістики та виробництва.

Читайте також