Держекоінспекцію тимчасово очолив Ігор Зубович: що про нього відомо Джерело: khersonline.net. Зубович на фото в синій сорочці.

Держекоінспекцію тимчасово очолив Ігор Зубович: що про нього відомо

Олена Яценьо

Він є співробітником ДЕІ з 2018 року

У четвер, 2 грудня, Кабінет міністрів призначив Ігоря Зубовича новим тимчасовим виконувачем обов'язків голови Державної екологічної інспекції України.

На цьому посту він замінив Дмитра Зарубу, на якого поклали тимчасове виконання обов'язків голови Держекоінспекції 4 листопада, наступного дня після звільнення з посади голови ДЕІ Андрія Мальованого.

Відомо, що Зубович Ігор Олегович народився 1981 року. Здобув повну вищу освіту.

У 2008 році він закінчив Національний авіаційний університет за спеціальністю "Землевпорядкування та кадастр". Того ж року закінчив приватний вищий навчальний заклад Інститут землевпорядкування та інформаційних технологій при Національному авіаційному університеті за спеціальністю "Геодезія"; у 2017 році — Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальністю "Правознавство"; у 2020-му — Національну академію державного управління при президентові України за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування".

До призначення т.в.о. голови екоінспекції Зубович працював начальником Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу (Миколаївська й Одеська області). Цю посаду він обійняв 29 вересня 2021 року згідно з наказом ДЕІ № 146-тр/р.

З 2018 року був головою херсонської філії Держекоінспекції, куди його перевели із центрального апарату Держекоінспекції.

Раніше також працював на керівних посадах у Київській обласній державній адміністрації, у Головному управлінні Держкомзему у Київській області, у Головному управлінні Держземагентства в Київській області.

Загалом, перебуває на державній службі із 2009 року.

Як повідомляла ЕкоПолітика напередодні, уряд визнав таким, що втратило чинність, тимчасове покладення виконання обов'язків голови агентства на Дмитра Зарубу, призначивши нового т.в.о. голови відомства.

Читайте також
В ДЕІ розпочали обговорення проєкту Стратегії реформування екоконтролю
В ДЕІ розпочали обговорення проєкту Стратегії реформування екоконтролю

Законопроєкт №3091 “Про державний екологічний контроль” очікує на друге читання з 2021 року

Держекоінспекція Львівщини втратила частину даних через кібератаку
Держекоінспекція Львівщини втратила частину даних через кібератаку

Українців закликали продублювати всю надіслану кореспонденцію за 20-28 січня

Реформа Держекоінспекції – один із пріоритетів на 2024 рік – Стрілець
Реформа Держекоінспекції – один із пріоритетів на 2024 рік – Стрілець

Для роботи оновленої Держекоінспекції потрібно 8000 спеціалістів

Міндовкілля неспроможне виправити кризу екоконтролю – PAEW
Міндовкілля неспроможне виправити кризу екоконтролю – PAEW

Держекоінспекцію варто перетворити на екологічне агенство