Залишаючи Херсон, російський командир вкрав єнота з зоопарку. Відео shutterstock

Залишаючи Херсон, російський командир вкрав єнота з зоопарку. Відео

Катерина Бєлоусова

Російська журналістка написала, що єдиною хорошою новиною про Херсон є той факт, що її друг встиг "вкрасти" єнота із місцевого зоопарку

У соціальних мережах поширилося відео, на якому зафільмували, як російський військовий командир голими руками схопив єнота за хвіст у вольєрі та кинув тварину в клітку напередодні деокупації.

Окупанти викрали з зоопарку більшу частину тварин, повідомляє Новини.LIVE Одеса у Telegram.

Засновник гуманістичного руху за права тварин UAnimals Олександр Тодорчук підкреслив, що з Криму окупанти вивезли більшу частину колекції зоопарку, зокрема лам, вовка, віслюка і білок.

"Варто уточнити, що єнота із зоопарку Херсона вкрав не просто якийсь дурний солдат, а саме російське командування", — наголосив Тодорчук.

Як повідомляє інформаційна агенція "Вголос", в день, коли окупанти залишили Херсон, російська журналістка Анна Долгарьова розповіла, що єдиною хорошою новиною про Херсон є той факт, що її друг встиг "вкрасти" єнота із місцевого зоопарку.

Нагадаємо, на Херсонщині окупаційні війська Російської Федерації знищили екосадибу "Рибацький хутір" у Шиловій Балці. Вони розстріляли рибу та розграбували готель.

Як повідомляла ЕкоПолітика раніше, в окупованому Севастополі власник дельфінарію вирішив позбутися дельфінів та викинув їх у відкрите море. Власник дельфінарію пояснив свої дії тим, що тварин дуже дорого утримувати.

Читайте також
Волонтери закликали допомогти тваринам зі скандального притулку на Київщині
Волонтери закликали допомогти тваринам зі скандального притулку на Київщині

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами

"Закон на їхньому боці": на Закарпатті з’явилися борди на підтримку прав тварин
"Закон на їхньому боці": на Закарпатті з’явилися борди на підтримку прав тварин

Зоозахисники планують встановити аналогічні борди й в інших областях України