Рибалок закликали допомогти ЗСУ та населенню рибою shutterstock

Рибалок закликали допомогти ЗСУ та населенню рибою

Катерина Бєлоусова

Інформаційна база та Координаційний штаб дозволять якнайшвидше передавати рибну продукцію по всій території України де люди мають потребу

В Україні зʼявився Координаційний штаб для забезпечення Збройних Сил України та громадян рибною продукцією, яке сформувало Держрибагентство. До штабу закликають долучитися всіх учасників галузі.

Також буде створена єдина інформаційна база для учасників ринку, які продовжують працювати та готові підтримати ЗСУ, повідомляє Державне агентство меліорації та рибного господарства України у Facebook.

Голова Держрибагентства Артема Ріпенка закликав всіх промисловців, виробників, переробників, зберігачів рибної продукції, а також перевізників, готових працювати на забезпечення ЗСУ, інших військових формувань, громадян продуктами харчування, подавати відповідні заявки до нової електронної системи, яка незабаром запрацює.

Він зазначив, що на сьогодні першочерговим завданням є побудова ефективного логістичного ланцюжка. Інформаційна база та Координаційний штаб дозволять якнайшвидше передавати рибну продукцію до військових підрозділів, загонів територіальної оборони та по всій території України де люди мають потребу у такій продукції.

"Сьогодні ми всі без виключення маємо дбати про захист і підтримку нашої країни, тому прошу всі підрозділи Агентства постійно координувати з військовими адміністраціями та концентрувати зусилля на виконанні поставлених завдань", –  зазначив Артем Ріпенко під час звернення до територіальних органів Держрибагентства.

Нагадаємо, українська рибна галузь підтримала захисників та населення десятками тонн риби.

Теги: ,
Читайте також
На Вінниччині почали розслідування масової загибелі осетрів на аквафермі
На Вінниччині почали розслідування масової загибелі осетрів на аквафермі

В МХП назвали звинувачення щодо причетності “Вінницької птахофабрики” до загибелі риби безпідставними

Рибний світ Чорного моря опинився під новою загрозою
Рибний світ Чорного моря опинився під новою загрозою

Чужорідний вид добре адаптувався до умов Чорного моря

Екоінспектори встановили причину мору у заповідному лимані на Одещині
Екоінспектори встановили причину мору у заповідному лимані на Одещині

На ділянці де стався мор вміст розчинного кисню був нижче норми у 1,3 рази