"Кліар Енерджі" представила ВДЕ-генерацію в рейтингу 50 найкращих компаній України 2021 року facebook.com/clearenergyltd/

"Кліар Енерджі" представила ВДЕ-генерацію в рейтингу 50 найкращих компаній України 2021 року

Олена Яценьо

Компанія є лідером дегазації полігонів країни й флагманом біоенергетичної галузі країни

Компанія "Кліар Енерджі" представила альтернативну енергетику серед списку "50 найкращих компаній України 2021 року" за оцінкою експертів видання "Ділова столиця".

Перелік усіх компаній опубліковано на сайті видання.

Зазначається, що сьогодні Clear Energy Group – це лідер дегазації полігонів країни й флагман біоенергетичної галузі країни.

За п’ять років команда висококваліфікованих енергетиків, будівельників та інженерів створила десятки об’єктів по всій Україні. Це й станції дегазації полігонів, чия географія простягається з Харкова до Івано-Франківська, і ТЕС на трісці в Корюківці, Овручі та Славутичі, це і котельні на альтернативному паливі в Житомирі та Чернігові, а також полігони ТПВ у Одесі та Тернополі.

Додамо, що лише цього року компанія збудувала нову станцію дегазації на Малашівському полігоні. Команда "Кліар Енерджі" продовжує оснащення найбільшого полігону ТПВ Східної України – Дальницькі кар’єри. Також взято під управління великі енергооб’єкти – Поліська ТЕС та Сіверська ТЕЦ. А нові котельні на трісці тепер будуть зігрівати жителів обласних центрів. І, звісно, компанія не планує зупинятися на досягнутому.

З огляду на все це, уважають у компанії, потрапляння Clear Energy Group до "50 найкращих компаній України 2021 року" – це закономірний результат сумлінної праці.

Як повідомляла ЕкоПолітика раніше, "Кліар Енерджі" презентувала успішні проєкти в галузі генерації з ВДЕ та управління відходами.

Нагадаємо, що два великих об’єкти ВДЕ-генерації, Поліська ТЕС (м. Овруч) та Сіверська ТЕЦ (м. Славутич), перейшли під керівництво лідера реалізації біоенергетичних проєктів України – групи компаній "Кліар Енерджі".

Читайте також
Українська електроенергія та біометан отримають маркування про походження
Українська електроенергія та біометан отримають маркування про походження

Споживачі електроенергії знатимуть, яку електроенергію отримують: з відновлюваних джерел чи з таких, що шкодять довкіллю

Верховна Рада схвалила законопроєкт №9456 щодо експорту біометану
Верховна Рада схвалила законопроєкт №9456 щодо експорту біометану

Потенціал виробництва біометану в Україні сягає 21,8 млрд м3 на рік

Верховна Рада зробила перший крок до розблокування експорту біометану
Верховна Рада зробила перший крок до розблокування експорту біометану

Україна зможе експортувати біогаз який має доказ сталості

Зеленського закликали допомогти законодавчо врегулювати експорт біометану
Зеленського закликали допомогти законодавчо врегулювати експорт біометану

Україна може виробляти до 1 млрд м3 біометану на рік до 2030 року