Як підключити колонку JBL

Як підключити колонку JBL

За часів, коли багато людей мають смартфони, популярними є портативні колонки. Їх підключають до гаджетів через Bluetooth. Особливою популярністю користується колонка JBL яка відрізняється якісним звуком з реалістичними середніми частотами. Стильний дизайн, потужні баси та гідна автономність – ось чим приваблює акустика цього бренду.

Модельний ряд колонок JBL

Компанія випускає багато варіантів портативних акустичних систем. В асортименті представлені моделі з таких лінійок:

  • GO – мініатюрні динаміки квадратної форми, які легко поміщаються у долоню. Вони видають якісний звук та забезпечують гарну гучність.
  • Clip — круглі колонки невеликого розміру, які можна прикріпити на рюкзак або сумку (для цього передбачений карабін). Оптимальний варіант акустики для подорожей та туристичних походів.
  • Flip – фірмові колонки JBL, які добре передають низькі частоти. Ідеальне поєднання якості, потужності та ціни.
  • Charge – водонепроникні моделі, які можуть також служити акумуляторами та заряджати інші пристрої через USB. Відмінний варіант для тих, хто любить відпочивати біля водойм.
  • Xtreme – потужні колонки, що видають крутий звук. Їх цілком може вистачити, щоби організувати музичний супровід на вечірці. Потужний акумулятор дозволяє акустиці довго працювати та заряджати інші портативні пристрої.
  • Puls – яскраві моделі, що привертають увагу як візуально (світлом), так і аудіально (видаючи потужний звук, у тому числі й баси). З їх допомогою можна створити святковий настрій та прикрасити свято.
  • Boombox – потужні, великі колонки, популярні завдяки своїм характеристикам та стильному зовнішньому вигляду.

Якщо потрібна універсальна акустика, якою зручно користуватися як удома, так і в дорозі, варто звернути увагу на моделі серії Wind. Вони відрізняються компактним розміром, наявністю вологозахисту та приємним дизайном. Такі колонки добре звучать і можуть довго працювати. До них також можна підключити ігровий ноутбук, щоб отримати яскраві враження від аудіосупроводу.

Способи підключення колонки JBL

Підключення акустики до смартфонів із різними операційними системами здійснюється за однією схемою. Що потрібно зробити:

  • увімкнути колонку та натиснути на ній кнопку Bluetooth (якщо вона є);
  • активувати блютус на смартфоні (знайти у меню відповідний значок та натиснути на нього, щоб запустити роботу);
  • оновити (якщо потрібно) список пристроїв, що знаходяться поблизу, вибрати колонку, що з'явилася в ньому.

Після цього пристрої синхронізуються і наступного разу підключатимуться автоматично (як тільки увімкнеться Bluetooth).

Якщо захочеться створити більш насичений і яскравіший звук, можна законектити кілька колонок між собою. Для цього потрібно вибирати моделі, що підтримують таку функцію, тобто оснащені відповідним модулем Bluetooth. У деяких випадках необхідно скачати та встановити спеціальний додаток на смартфон. У ньому буде режим "Вечірка", що дозволяє з'єднувати в один ланцюжок багато пристроїв одночасно.

JBL колонки – стильні, зручні та якісні портативні динаміки, з якими можна насолоджуватися музикою всюди. А значить, ви обов'язково знайдете пристрій, що відповідає вимогам та побажанням.

Читайте також
Apple відмовилася від розробки електромобіля
Apple відмовилася від розробки електромобіля

Apple спрямує ресурси на генеративний штучний інтелект

Одна зарядка для всіх гаджетів: в Європі схвалили універсальний зарядний порт
Одна зарядка для всіх гаджетів: в Європі схвалили універсальний зарядний порт

Зарядні пристрої утворюють 11 000 тонн електронних відходів щороку

Цифрова революція може спричинити екологічну катастрофу, – євродепутат
Цифрова революція може спричинити екологічну катастрофу, – євродепутат

Цифрова революція може не стати рішенням для планети, а навпаки

6 фактів про рослинне м'ясо: руйнуємо стереотипи
6 фактів про рослинне м'ясо: руйнуємо стереотипи

Поняття "рослинне м'ясо" стало широковідомим лише кілька років тому, проте схожі продукти на основі рослинного білка існували вже наприкінці 18 століття