"Екопатруль" провів у Дніпрі сміттєвий рейд. Фото

"Екопатруль" провів у Дніпрі сміттєвий рейд. Фото

Зоряна Бердник

На порушників склали адмінпротоколи

У Дніпрі громадська організація "Екопатруль" провела сміттєвий рейд, у результаті якого виявили порушення правил благоустрою міста.

Про це ГФ ОГП "Екопатруль" повідомило 7 квітня на своїй сторінці в соцмережі Facebook. Також у дописі опублікували фото з рейду.

Активісти зазначили, що на порушників – фірми ТОВ "Екологія Д", ТОВ "Екологія Колона 1" і ТДВ "Дніпрокомунтранс ", які обслуговують м. Дніпро у сфері збору побутових відходів – склали адміністративні протоколи.

"Складання адмінпротоколів розпочалося, наступним буде "ричання" мера та підприємств", – прокоментувала голова організації Тетяна Лампіка

Представники "Екопатруля" наполегливо просять порушників звернути увагу на пункт у договорі, у якому прописано обов’язки.

Зазначимо, що ГО "Екопатруль" не вперше здійснює рейд щодо сміттєвих баків у Дніпрі. Активісти регулярно влаштовують рейди з метою перевірки виконання обов'язків відповідними комунальними службами. Їхнє головне завдання – виявлення порушень в навколишньому середовищі та складання протоколів спільно з поліцією.

Як повідомляла ЕкоПолітика раніше, екоактивісти розкритикували нові біорозкладні пакети "АТБ". За їхніми словами, пакети насправді містять пластик і не переробляються.

Читайте також