Вплив парникових газів на кліматичні зміни точно не доведений, — професор Рябцев shutterstock.com

Вплив парникових газів на кліматичні зміни точно не доведений, — професор Рябцев

Маргарита Толстих

На думку професора, вона була необхідна, щоб по-новому розподілити ресурси у світі, який страждає від демографічної кризи

Вплив парникових газів на кліматичні зміни точно не доведений, а боротьба із глобальним потеплінням — це інструмент боротьби за управління світом.

Таку думку в інтерв'ю фонду "Українська політика" висловив доктор наук з держуправління, професор Геннадій Рябцев.

"Порятунок планети від наслідків "глобального потепління" — це інструмент, який дозволяє правильно розподіляти технології. Це інструмент, що дозволяє вилучати або відволікати ресурси країн-колоній — слабких країн, на вирішення тих завдань, які не є для них актуальними", — сказав Рябцев.

Як приклад навів нашу країну. Мовляв, в України проблема — недоступність елементарних ресурсів. Але багаті країни говорять, що ми повинні не вирішувати цю проблему. Адже вона не має важливого значення. Першочергове завдання для України — це "зелений перехід", декарбонізація економіки. Наша країна має розв'язувати глобальні проблеми людства, а не добувати доступну енергію для своїх громадян.

Також Рябцев висловив думку, що вже найближчим часом створять нову міжнародну організацію. Вона буде керувати вуглецевими квотами та по-новому розподіляти ресурси.

""Порятунок планети" — це ніщо інше, як нова програма зі створення нового світового порядку. Хтось може запитати — "це що, змова?". Ні, це не змова, це природний процес", — впевнений професор.

Пояснює, що так сталося через те, що, дійсно, стає менше ресурсів на одну людину. Зростає чисельність населення.

Рябцев також упевнений у тому, що до початку XXI століття взагалі не існувало ніякої наукової теорії парникового ефекту. Немає також жодного достовірного доказу впливу "парникових газів" на клімат Землі. Тому всі заклики Кіотського протоколу, на думку професора, засновані тільки на інтуїтивних уявленнях.

Як інформувала ЕкоПолітика раніше, Папа Римський напророкував новий Всесвітній потоп через зміни клімату.

Читайте також
У декарбонізації промисловості ЄС можуть допомогти великі теплові насоси
У декарбонізації промисловості ЄС можуть допомогти великі теплові насоси

Сфера виробництва теплових насосів активно розвивається на заводах по всій Європі через необхідність декарбонізації промисловості

Рівне буде скорочувати викиди парникових газів у повітря
Рівне буде скорочувати викиди парникових газів у повітря

Рівне першим отримало кошти від Євросоюзу для впровадження інновацій в Україні

США витратить $425 мільйонів на декарбонізацію вугільних громад
США витратить $425 мільйонів на декарбонізацію вугільних громад

У Німеччині у 2024 році виділять €21 мільярд субсидій для програми зі скорочення викидів промисловості, яку важко декарбонізувати

10 країн ЄС зобов'язалися декарбонізувати енергетику до 2035 року
10 країн ЄС зобов'язалися декарбонізувати енергетику до 2035 року

Ці країни представляють понад 60% енергетичного сектора ЄС