Заступницю Садового викрили на відмиванні коштів на очистці озера – ЗМІ shutterstock

Заступницю Садового викрили на відмиванні коштів на очистці озера – ЗМІ

Катерина Бєлоусова

Олександра Сладкова протягом 2019-2023 років очолювала управління екології та природних ресурсів

Заступниця директора департаменту економічного розвитку Львівська міської ради Олександра Сладкова отримала підозру через відмивання коштів на очистці озера.

Про це повідомляє Четверта студія з посиланням на власні джерела та депутата міськради Ігоря Зінкевича.

“Інформацію про підозру Олександрі Сладковій підтвердили і громадські активісти, які відстоюють інтереси зелених зон у Львові. Також цю інформацію нам підтвердили і у правоохоронних органах”, – йдеться у матеріалі.

Зазначається, що Львівська обласна прокуратура наразі не коментує цю ситуацію.

“З власних джерел відомо, що ще в минулого тижня одній з чиновниць міської ради Львова було оголошено підозру за те, що підозрюється у привласнені коштів на очистці озера у Львові”, – написав Зінкевич.

Він додав, що вже декілька днів прокуратура не повідомляє про цю подію. 

За інформацією Четвертої студії, йдеться саме про Олександру Сладкову, яка протягом 2019-2023 років очолювала управління екології та природних ресурсів Львівської міськради. З березня 2023 року вона перейшла на посаду заступника директора департаменту економічного розвитку та координувала проєкти щодо впровадження зелених технологій.

У виданні зазначили, що на попередній посаді вона закупляла неякісні дерева для посадки на вулицях міста. Також Сладкова потрапила у мовний скандал після виступу перед дітьми у Львові російською мовою.

У матеріалі припустили, що у Львові очікують на повернення міського голови Андрія Садового з Великої Британії та його участі у вирішенні ситуації.

Нагадаємо, на Львівщині Служба безпеки України затримала депутата однієї з міськрад – начальника складу лісгоспу під час нелегального продажу деревини для власного збагачення.

Як повідомляла ЕкоПолітика раніше, у родини скандального львівського бізнесмена Ігоря Гриневича, який перебуває під слідством, виявили незаконний особняк на 600 м2 з басейном посеред лісу, що частково знаходиться на заповідних землях.

Читайте також
Львівській чиновниці Олександрі Сладковій обрали запобіжний захід: деталі справи
Львівській чиновниці Олександрі Сладковій обрали запобіжний захід: деталі справи

Олександра Сладкова протягом 2019-2023 років очолювала управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради

На Закарпатті судитимуть підприємця, який привласнив 3 млн грн з лісових програм
На Закарпатті судитимуть підприємця, який привласнив 3 млн грн з лісових програм

Йому загрожує до 12 років позбавлення волі та конфіскація майна

Чиновника з Волинської облради судитимуть за хабарі за дозволи на викиди
Чиновника з Волинської облради судитимуть за хабарі за дозволи на викиди

Загальна сума отриманих хабарів сягає 51 тисячі гривень