У Києві відбудеться знакова бізнес-подія у сфері "зеленої" енергетики — CISOLAR 2021 CISOLAR

У Києві відбудеться знакова бізнес-подія у сфері "зеленої" енергетики — CISOLAR 2021

Олена Яценьо

Виставки CISOLAR 2021 та IBES 2021 є відкритими для відвідування

У вівторок, 6 липня, у Києві розпочнеться 10-та конференція CISOLAR, а в наступні два дні, 7-8 липня, відбудуться виставки сонячної енергетики Центральної та Східної Європи та IBES-2021.

Про знакову бізнес-подію для "зеленої" енергетики повідомили на сторінці Cisolar у Facebook. Зазначається, що заходи проходитимуть паралельно наживо та онлайн.

Так, міжнародна конференція сонячної енергетики Центральної та Східної Європи стартує 6 липня у двох форматах: онлайн та офлайн у готелі Hilton (бульв. Т. Шевченка, 30).

У центрі уваги будуть нові бізнес-моделі, які відповідають викликам, з якими зіштовхнулись компанії у 2020-2021 рр., а також теми розподіленої генерації, технологій зберігання енергії, управління відходами у сфері сонячної енергетики. Під час виставки буде представлено останні світові тренди, новітні технологічні рішення та сервіси.

Спікерами CISOLAR 2021 стануть понад 100 міжнародних експертів і більш ніж 1000 онлайн- та офлайн-учасників.

Щоб отримати доступ до конференції, потрібно зареєструватися за посиланням.

7-8 липня у виставковому центрі ACCO International (проспект Перемоги, 40б, станція метро Шулявська) проходитиме виставка CISOLAR 2021, на якій компанії представлять останні технологічні досягнення у сфері відновлюваної енергетики, новітнє обладнання, сервіси та бізнес-моделі співпраці з потенційними дистриб’юторами та партнерами, а також пропозиції для приватних клієнтів.

Паралельно 6-8 липня відбудеться диджитал-виставка, яка є принципово новим та найефективнішим у сфері ділових подій інструментом для комунікацій із цільовою аудиторією без географічних обмежень.

Зазначається, що виставки CISOLAR 2021 та IBES 2021 є відкритими для відвідування.

До участі запрошують представників влади, бізнесу та інші зацікавлених осіб. Реєстрація проходить на офіційних сайтах заходів.

Організатор CISOLAR — IB Centre — Центр інноваційного бізнесу, який реалізує проєкти у сфері клінтех, а також є провідним організатором конференцій, виставок і навчальних програм у сфері чистих технологій з історією понад 15 років і реалізованими проєктами від Брюсселю до Алма-Ати, які прискорили формування галузі чистих технологій.

Довідка. CISOLAR є головною бізнес-платформою галузі сонячної енергетики в Центральній та Східній Європі, а також другою за масштабами у Європі. Місія CISOLAR — доступна дешева енергія в кожен дім, а також прозорий конкурентний ринок.

Як повідомляла ЕкоПолітика раніше, 14 липня в Києві відбудеться форум "Декарбонізація сталевої індустрії: виклик для України".

Читайте також
Данія надасть Україні €380 млн на підтримку відновлюваної енергетики
Данія надасть Україні €380 млн на підтримку відновлюваної енергетики

В Меморандумі також йдеться про підтримку та розвиток співробітництва та ділового партнерства між данським та українським бізнесом

У Данії оголосили тендер на будівництво офшорних вітрових електростанцій
У Данії оголосили тендер на будівництво офшорних вітрових електростанцій

Наразі у країні загалом встановлено 2,7 ГВт офшорних вітрових електростанцій

Україні потребні альтернативні джерела енергії замість тих, що руйнує росія, – Зеленська
Україні потребні альтернативні джерела енергії замість тих, що руйнує росія, – Зеленська

Внаслідок російських ракетних атак пошкоджено близько 80% енергетичних потужностей