На Житомирщині висадили ліс пам’яті героїв

На Житомирщині висадили ліс пам’яті героїв

Катерина Бєлоусова

У Київській та Житомирській областях планують висадити ліси на честь загиблих військовослужбовців, добровольців, лісівників та цивільних

На Житомирщині у Звягельській громаді лісівники та родини полеглих у боях захисників висадили "Ліс Героїв" площею майже 2 гектари.

На галявині поблизу міста висадили майже 6 тисяч молодих дерев, повідомляє держпідприємство "Ліси України" у Facebook.

facebook.com/ForestsOfUkraine

"Це буде жива пам'ять про наших загиблих близьких. Тепер його ім'я назавжди буде вписане в цей ліс", – сказала мати одного із загиблих захисників.

facebook.com/ForestsOfUkraine

В повідомленні пояснили, що кожен рядок дерев присвячений пам'яті про конкретного героя. Акцію реалізували завдяки підтримці мешканців громади.

facebook.com/ForestsOfUkraine

Зазначається, що незабаром лісівники планують висадити ліси на честь загиблих військовослужбовців й добровольців з Київської та Житомирської областей, працівників ДП "Ліси України" та інших жителів українських громад, які зробили неоціненний внесок у майбутню перемогу.

Нагадаємо, у Києві в Оболонському районі на вулиці Героїв полку "Азов" висадили 15 сакур, які допоможуть зібрати гроші на закупку 15 комплектів необхідної для воїнів техніки.

Як повідомляла ЕкоПолітика раніше, у Бахмуті у квітні військові з 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" висадили декілька дерев так званого лісу перемоги на околицях Бахмута.

Читайте також