Лідер у виробництві гнучкої упаковки – Gualapack Ukraine

Лідер у виробництві гнучкої упаковки – Gualapack Ukraine

Гуалапак Україна – один з найбільших виробників гнучкого пакування для харчової галузі в Україні. Компанія має виробничі потужності, що дозволяють наносити високоякісний ротогравюрний друк, виготовляти складні багатошарові структури ламінату, забезпечуючи максимальну бар’єрніть та надійне збереження продукту всередині протягом усього строку його придатності. Компанія має обладнання для здійснення лиття під тиском, що дає можливість самостійно виготовляти штуцери та кришки і, таким чином, надавати комплексне рішення для пакування продуктів харчування.

 

Основний напрям роботи Гуалапак Україна – виготовлення гнучкого пакування для дитячого харчування, напоїв, соусів, кетчупів, кави, сухих снеків, згущеного молока, пакети для готових страв, а також упаковку для сухого та вологого корму для тварин.

Компанія пропонує широкий спектр продукції для різних типів продукції:

  • Багатошаровий ламінат для кетчупів, соусів та пастоподібних продуктів.
  • Багатошаровий ламінат для сухих та сипучих продуктів.
  • Ламінат з використанням систему холодного клею для солодощів, шоколаду, снеків та продуктів, чутливих до впливу високих температур.
  • Реторт-пакети для готових страв, які придатні до стерилізації в автоклаві. Можливе виготовлення у непрозорому виконанні, а також у прозорому форматі без використання алюмінію у складі упаковки, тому такий тип пакування може бути придатним для розігрівання страви у микрохвильовій печі. Можливе нанесення насічки, а також оснащення zip-замком для повторного відкриття.
  • Пакети для вологого корму для тварин різного формату від 70 гр до 1 к кг, придатні до стерилізації в автоклаві.
  • Готові пакети зі штуцером для дитячого пюре та напоїв, придатні до гарячого розливу та стерилізації в автоклаві.
  • Готові пакети зі штуцером для холодного розливу йогуртів та молочних десертів.
  • Штуцери та кришки, доступні у різних кольорах та формах, в тому числі безпечні для дітей.

Гуалапак Україна є лідером у наданні комплексного рішення для виробників дитячого пюре та напоїв, що передбачає встановлення ліній розливу різної потужності, виготовлення пакетів зі штуцером, кришок та надання необхідного сервісу з обслуговування обладнання. Пакування для пюре та напоїв, виготовлене Гуалапак Україна, відповідає параметрам та нормам безпеки для дитячого харчування.

 

Процес виготовлення пакування на кожному етапі супроводжується спеціалістами компанії: досвідчена команда R&D разом з дизайн-студією та інженерно-технічною службою готові розробити та втілити індивідуальні рішення з урахуванням вимог клієнта щодо формату пакування, адаптації дизайну, підбору оптимальної структури ламінату та надання рекомендацій щодо параметрів використання матеріалу.

 

Компанія працює з урахуванням принципів сталого розвитку, що втілюється у розробці та впровадженні екологічних пакувальних рішень, а також в організації виробничого процесу. Для досягнення екологічності виробничого процесу компанія запустила завод з рекуперації розчинників, що дозволяє зменшити  викиди в атмосферу на 99% та повторно використовувати відновлену сировину у своєму виробництві, забезпечуючи свої потреби на 100%.

 

Якість пакування – основний пріоритет Гуалапак Україна, тому при аналізі та перевірці виготовленої продукції використовуються автоматизовані системи виробництва і контролю, що включає 100% контроль нанесення друку для клейових компонентів, аналіз пакування на герметичність, контроль геометричних параметрів на оптично-вимірювальному розрахунковому комплексі та ін.

Гуалапак Україна сертифіковано за системами ISO та BRC, а продукція відповідає директивам ЄС та нормам FDA з безпеки пакування.

 

Гнучке пакування Гуалапак Україна має кілька вагомих переваг над іншими типами пакування, а саме:

  1. Компактність та оптимальне  співвідношення продукт-пакування  і, як наслідок, логістична ефективність та зменшення карбонового сліду протягом усього виробничого ланцюжка від поставки сировини до реалізації готового продукту.
  2. Надійність: захист продукту від водяної пари, кисню, світла, що дозволяє надійно зберігати продукт всередині та гарантує збереження продукту всередині протягом усього терміну придатності продукту.
  3. Маркетингова ефективність: можливість виготовлення пакування різного формату з нанесенням якісного ротогравюрного друку та деталізацією найтонших елементів  з повним або частковим нанесенням матового лаку.
  4. Еко-френдлі рішення. Наш пріоритет – створення економіки замкнутого циклу та досягнення циклічності за допомогою систем збирання та сортування. Саме тому Гуалапак Україна розробляє та надає екологічне пакування, виготовлене з мономатеріалу для можливості подальшої переробки упаковки у потоці. Інноваційні рішення представлені як у напрямі рулонних матеріалів, так і у напрямі комплекту "пакету зі штуцером та кришкою", що відповідає світовим тенденціям у галузі пакування харчових продуктів та законодавству ЄС.

Багаторічне вдосконалення роботи у поєднанні з сучасними виробничими потужностямі дозволяють компанії своєчасно відслідковувати тенденції ринку, розробляти та реалізовувати інноваціні рішення у поєднанні з високим рівнем сервісу.

Читайте також
В Україні планують заборонити використання одноразового пластикового посуду
В Україні планують заборонити використання одноразового пластикового посуду

У Міндовкілля запевнили, що заборона обігу одноразових пластикових виробів на українському ринку не відбудеться “вже завтра”

В ЄС планують заборонити одноразову пластикову упаковку до 2030 року
В ЄС планують заборонити одноразову пластикову упаковку до 2030 року

У 2021 році в ЄС кількість відходів упаковки зросла до 84 мільйонів тонн

Екокомітет розгляне законопроєкт “Про упаковку та відходи упаковки”
Екокомітет розгляне законопроєкт “Про упаковку та відходи упаковки”

Європейський досвід показав, що відходи упаковки потребують окремого регулювання

Вінничани зможуть віддати на переробку пластикові плівки: куди приносити
Вінничани зможуть віддати на переробку пластикові плівки: куди приносити

Плівку можна приносити за адресою вул. Лук’яненка (Ватутіна), 19