Кампанія про проблему викинутих тварин виграла престижну нагороду shutterstock

Кампанія про проблему викинутих тварин виграла престижну нагороду

Олена Яценьо

Агенція BBDO Ukraine стала бронзовим призером престижного конкурсу

Інформаційна кампанія проти жорстокого поводження з домашніми тваринами, яку в березні 2021 року запустили BBDO Ukraine та UAnimals, здобула перемогу в європейському конкурсі ADC*Europe Awards.

Агенція BBDO Ukraine отримала за цей проєкт бронзу. Церемонія нагородження міжнародною премією у сфері реклами ADC*E Awards '21 відбулася 2 грудня, повідомили на фейсбук-сторінці гуманістичного руху UAnimals.

Гаслом соціальної рекламної кампанії #якщозтобоютак стали слова "Ми не робимо це з людьми. Чому ми робимо це з тваринами?".

Глядачам продемонстрували фото, на яких люди грають роль викинутих на вулицю домашніх тварин. Фотографії супроводжувалися такими підписами: "Вони передумали", "Я став немодним", "Вони від мене втомилися", "Їм хотілося трішки іншого", "Я просто набрид".

"Ми хотіли спонукати замислитися українців про проблему викинутих на вулицю домашніх улюбленців, для яких така виняткова жорстокість – це буденна реальність", — нагадали зоозахисники.

В організації висловили впевненість, що саме такими проєктами, як цей, можна змінити ставлення людей до тварин на краще й зменшити відсоток викинутих тварин, кількість яких щороку зростає шаленими темпами.

Раніше ЕкоПолітика писала про рекламні борди з дикими червонокнижними тваринами, які встановили в кількох містах України для інформування про сталий туризм і гармонійний відпочинок на природі.

Читайте також
Волонтери закликали допомогти тваринам зі скандального притулку на Київщині
Волонтери закликали допомогти тваринам зі скандального притулку на Київщині

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами

"Закон на їхньому боці": на Закарпатті з’явилися борди на підтримку прав тварин
"Закон на їхньому боці": на Закарпатті з’явилися борди на підтримку прав тварин

Зоозахисники планують встановити аналогічні борди й в інших областях України