Фахівці розповіли, як зменшити вплив на довкілля одноразових стаканчиків facebook.com/alesya.mudzhyri

Фахівці розповіли, як зменшити вплив на довкілля одноразових стаканчиків

Ганна Велика

Допоможуть, зокрема, спеціальні системи збору

В компанії RECUP GREEN, яка займається розробкою розумних систем збору для сегмента HoReCa Coffe To Go, розповіли про сортування одноразових стаканчиків для кави та чаю.

Корисною інформацією вони поділилися на власній сторінці у Facebook.

Спеціалісти з RECUP GREEN навели 5 аргументів, чому використання спеціальних сортувальних станцій для паперових стаканчиків — це правильне рішення:

  1. Ефективна переробка.

Диспенсери розділяють відходи на різні компоненти – пластик, папір, рідини. Це робить їх придатними до переробки, а також знижує витрати і спрощує процес утилізації.

  1. Менше забруднення.

Сортувальні станції запобігають змішуванню матеріалів і забрудненню, що дозволяє ефективніше використовувати вторинну сировину.

  1. Чистота та охайність.

Сортувальні станції зберігають порядок і чистоту в кав’ярні. Більше ніяких переповнених загальних ємностей!

  1. Покращення іміджу.

“Відповідальний підхід до сортування показує вашу турботу про довкілля. Клієнти люблять бренди, які дбають про планету”, – говорять у RECUP GREEN.

  1. Економія на утилізації.

Окремий збір стаканчиків дозволяє скоротити витрати на вивіз змішаних відходів і спрямувати їх на переробку.

Днями ЕкоПолітика розповідала, що громада на Закарпатті за кошти ЄС вдосконалює сортування побутового сміття. Також ми наводили цікаві факти, які ви могли не знати про переробку ПЕТ-пляшок.

Читайте також
У Білій Церкві проведуть експеримент із сортування сміття
У Білій Церкві проведуть експеримент із сортування сміття

Він покаже свідомість і бажання мешканців міста до змін

Екоінспектори розповіли, як правильно сортувати сміття для подальшого перероблення
Екоінспектори розповіли, як правильно сортувати сміття для подальшого перероблення

Належний розподіл побутових відходів дозволяє переробити їх більш якісно, з меншими витратами енергії, часу і людського ресурсу